«Қамқорлы шай. Күз 2016» акцияның алтыншы ұтыс-ойыны өтті!!!
02 декабря 2016 г.

 «Қамқорлы шай. Күз 2016» акцияның алтыншы ұтыс-ойыны өтті!!!

2016 жылдың қараша айының 24 жұлдызында бас жүлделердің ұтыс-ойыны өтті, 20 бақытты жеңімпаздарымыз аңықталды:
 
1.    Анаргул Шинбаева, Ақтөбе
2.    Жанат Сабуров, Алматы
3.    Айман Насырова, Алматы
4.    Айгерим Келискызы, Алматы
5.    Елена Раченкова, Алматы
6.    Сауле Абилкаирова, Алматы
7.    Арайлым Нугманова, Алматы
8.    Имамдулла Абайдуллаев, Алматы
9.    Ольга Терехова, Астана
10.Сауле Утенова, Астана
11.Шабазова Данагуль, Астана
12.Владимир Диканский, Қарағанды
13.Дарья Кудрявова, Риддер
14.Асель Раисова, Рудный
15.Гуляим Байтемирова, Теміртау
16.Эльмира Налибаева, Уральск
17.Галина Максутова, Усть-Каменогорск
18.Айна Аннамова, Усть-Каменогорск
19.Виктория Сайбель, Усть-Каменогорск
20.Елена Захаркив, Шахтинск
 
 
 
ҚҰТТЫҚТАЙМЫЗ!
 
Жеңімпаздар туралы толық ақпаратты www.assamtea.kz сайтында біліңіз.
Facebookтегі парақшамызға қосылыңыз https://www.facebook.com/profile.php?id=100009474726955
 
 
Осы сайт ақпаратын қолдану алдында
келісім-шартпен танысуыңызды сұраймыз
Сайт жасалымы - 4Design
ӨНДIРIС
ШЫҒУ
ШАГ 1
Шикізатты жүктеу алдында, тасымалдаушы шайдың үлгісін Tea House зертханасына жедел-пошта арқылы жібереді.
ШАГ 2
Зертхана шай үлгісін органолептикалық қасиетіне және белгіленген стандартына сәйкестігін талдайды. Тек «Tea House» компаниясының титестері мақұлдауынан кейін, жүктелген шайды Алматы қаласы фабрикасына жіберіледі.
ШАГ 3
Шикізат қоймаға келгеннен кейін, жүктеу алдында, мақұлданған үлгілермен салыстыру үшін, одан тағы да үлгі алынады. Егер бұл үлгі мақұлданбаса, контейнер тасымалдаушының есебі арқылы қайтып жіберіледі.
ШАГ 4
Шикізатты өндіріске жіберу алдында, қоймада құртылмағанын анықтау үшін, қайтып зертхананың талдаудауынан өтеді.
ШАГ 5
Шикізат соңғы тазалаудан өтеді: магниттік барабаннан тағы бір рет өтіп, елек және сору (түйіршіктің немесе жапырақтың тасымалдауы барысында пайда болынған шаңды сору).
ШАГ 6
Шикізат тазалаудан өткеннен кейін купаждық мұнараға жіберіледі. Шикізатты сол жерде арластыруға болады.
ШАГ 7
Купаждық мұнарадан шикізат бөлшеткеп өлшелінеді: біріншіден оны герметикалық полипропиленді металданған пакетке қаптайды, содан кейін қорапқа қаптайды. Әрі қарай қорап сыртынан полипропиленді үзіп шешілетін кесіндісі бар пленкамен оралынады. Осы жұмыстын бақылауында тұратын қаптаушы шайдың бөлшектеп өлшелінгенін және қапталу сапасын тексеріп, қайталама гофротара қорапқа қаптайды.
ШАГ 8
Әрбіртауарпартиясынан 3 үлгісін зертханаға жазғызып алынады, сол жерде дайын өнімді тексереді: қораптын сапасын, маркировкасын. Бір қорап ашылып, органолептикалық соңғы бақылаудан, ал баска екеуі – фабриканың мұрағатына үлгі ретінде сақталынады. Ол жерде 2 жылға сақталынады – сақтау мерзімі аяқталғанына дейін. Мұрағатүнеміжаңартылады.