«Қамқорлы шай. Күз 2016» акцияның бесінші ұтыс-ойыны өтті!!!
22 ноября 2016 г.

 «Қамқорлы шай. Күз 2016» акцияның бесінші ұтыс-ойыны өтті!!!

2016 жылдың қараша айының 17 жұлдызында бас жүлделердің ұтыс-ойыны өтті, 20 бақытты жеңімпаздарымыз аңықталды:
 
1.    Калаганов Аманкельди, Ақтау
2.    Олег Швабский, Алматы
3.    Галина Крюк, Алматы
4.    Алмагуль Жакина, Астана
5.    Актокты Нурсеитова, Астана
6.    Юлия  Котеля, Астана
7.    Болатбек Берлибеков, Қапшағай
8.    Омиржан Оспанов, Карағанды
9.    Гульмира Ерниязова, Лисаковск
10.Рахимова Ирке, Павлодар
11.Аян Бейсембаева, Павлодар
12.Александр Кривцун, Павлодар
13.Кристина Исправникова, Павлодар
14.Айтжан Капенова, Петропавловск
15.Ольга Демина, Рудный
16.Вячеслав Ким, Сатпаев
17.Руслан Арткужинов, Усть-Каменогорск
18.Марина Караибрагимова, Шымкент
19.Бакыт Айнабеков, Шымкент
20.Серик Дулатов, Щучинск
 
 
 
 
ҚҰТТЫҚТАЙМЫЗ!
 
Жеңімпаздар туралы толық ақпаратты www.assamtea.kz сайтында біліңіз.
Facebookтегі парақшамызға қосылыңыз https://www.facebook.com/profile.php?id=100009474726955
Осы сайт ақпаратын қолдану алдында
келісім-шартпен танысуыңызды сұраймыз
Сайт жасалымы - 4Design
ӨНДIРIС
ШЫҒУ
ШАГ 1
Шикізатты жүктеу алдында, тасымалдаушы шайдың үлгісін Tea House зертханасына жедел-пошта арқылы жібереді.
ШАГ 2
Зертхана шай үлгісін органолептикалық қасиетіне және белгіленген стандартына сәйкестігін талдайды. Тек «Tea House» компаниясының титестері мақұлдауынан кейін, жүктелген шайды Алматы қаласы фабрикасына жіберіледі.
ШАГ 3
Шикізат қоймаға келгеннен кейін, жүктеу алдында, мақұлданған үлгілермен салыстыру үшін, одан тағы да үлгі алынады. Егер бұл үлгі мақұлданбаса, контейнер тасымалдаушының есебі арқылы қайтып жіберіледі.
ШАГ 4
Шикізатты өндіріске жіберу алдында, қоймада құртылмағанын анықтау үшін, қайтып зертхананың талдаудауынан өтеді.
ШАГ 5
Шикізат соңғы тазалаудан өтеді: магниттік барабаннан тағы бір рет өтіп, елек және сору (түйіршіктің немесе жапырақтың тасымалдауы барысында пайда болынған шаңды сору).
ШАГ 6
Шикізат тазалаудан өткеннен кейін купаждық мұнараға жіберіледі. Шикізатты сол жерде арластыруға болады.
ШАГ 7
Купаждық мұнарадан шикізат бөлшеткеп өлшелінеді: біріншіден оны герметикалық полипропиленді металданған пакетке қаптайды, содан кейін қорапқа қаптайды. Әрі қарай қорап сыртынан полипропиленді үзіп шешілетін кесіндісі бар пленкамен оралынады. Осы жұмыстын бақылауында тұратын қаптаушы шайдың бөлшектеп өлшелінгенін және қапталу сапасын тексеріп, қайталама гофротара қорапқа қаптайды.
ШАГ 8
Әрбіртауарпартиясынан 3 үлгісін зертханаға жазғызып алынады, сол жерде дайын өнімді тексереді: қораптын сапасын, маркировкасын. Бір қорап ашылып, органолептикалық соңғы бақылаудан, ал баска екеуі – фабриканың мұрағатына үлгі ретінде сақталынады. Ол жерде 2 жылға сақталынады – сақтау мерзімі аяқталғанына дейін. Мұрағатүнеміжаңартылады.