«Қамқорлы шай. Күз 2016» акцияның екінші ұтыс-ойыны өтті!!!
01 ноября 2016 г.

 «Қамқорлы шай. Күз 2016» акцияның екінші ұтыс-ойыны өтті!!!

2016 жылдың қазан айының 27 жұлдызында бас жүлделердің ұтыс-ойыны өтті, 20 бақытты жеңімпаздарымыз аңықталды:
 
1.    Щербакова Татьяна, Ақтөбе
2.    Карлыгаш Бижанова, Ақтөбе
3.    Максим Шипилов, Ақтөбе
4.    Татьяна Славецкая, Алматы
5.    Юлия Басаргина, Алматы
6.    Мейрамкүл Әпсемет, Алматы
7.    Аманжол Текесбай , Алматы
8.    Кайрат Жусупов, Астана
9.    Алмагул Габдулова, Атырау
10.Галия Алдабергенова, Атырау
11.Салтанат Боктубаева, Жетіқара
12.Нурболат Карипбаев, Карағанды
13.Ибраева Айжан, Көлсары
14.Зауре Дюсекеева, Павлодар
15.Лилия Арсамикова, Павлодар
16.Татьяна Карманова, Серебрянск
17.Алтын Ильясова, Степногорск
18.Раиса Ходжаева, Теміртау
19.Ирина Лаврентьева, Усть-Каменогорск
20.Арман Тугуров, Усть-Каменогорск

ҚҰТТЫҚТАЙМЫЗ!
 
Жеңімпаздар туралы толық ақпаратты www.assamtea.kz сайтында біліңіз.
Facebookтегі парақшамызға қосылыңыз https://www.facebook.com/profile.php?id=100009474726955
Осы сайт ақпаратын қолдану алдында
келісім-шартпен танысуыңызды сұраймыз
Сайт жасалымы - 4Design
ӨНДIРIС
ШЫҒУ
ШАГ 1
Шикізатты жүктеу алдында, тасымалдаушы шайдың үлгісін Tea House зертханасына жедел-пошта арқылы жібереді.
ШАГ 2
Зертхана шай үлгісін органолептикалық қасиетіне және белгіленген стандартына сәйкестігін талдайды. Тек «Tea House» компаниясының титестері мақұлдауынан кейін, жүктелген шайды Алматы қаласы фабрикасына жіберіледі.
ШАГ 3
Шикізат қоймаға келгеннен кейін, жүктеу алдында, мақұлданған үлгілермен салыстыру үшін, одан тағы да үлгі алынады. Егер бұл үлгі мақұлданбаса, контейнер тасымалдаушының есебі арқылы қайтып жіберіледі.
ШАГ 4
Шикізатты өндіріске жіберу алдында, қоймада құртылмағанын анықтау үшін, қайтып зертхананың талдаудауынан өтеді.
ШАГ 5
Шикізат соңғы тазалаудан өтеді: магниттік барабаннан тағы бір рет өтіп, елек және сору (түйіршіктің немесе жапырақтың тасымалдауы барысында пайда болынған шаңды сору).
ШАГ 6
Шикізат тазалаудан өткеннен кейін купаждық мұнараға жіберіледі. Шикізатты сол жерде арластыруға болады.
ШАГ 7
Купаждық мұнарадан шикізат бөлшеткеп өлшелінеді: біріншіден оны герметикалық полипропиленді металданған пакетке қаптайды, содан кейін қорапқа қаптайды. Әрі қарай қорап сыртынан полипропиленді үзіп шешілетін кесіндісі бар пленкамен оралынады. Осы жұмыстын бақылауында тұратын қаптаушы шайдың бөлшектеп өлшелінгенін және қапталу сапасын тексеріп, қайталама гофротара қорапқа қаптайды.
ШАГ 8
Әрбіртауарпартиясынан 3 үлгісін зертханаға жазғызып алынады, сол жерде дайын өнімді тексереді: қораптын сапасын, маркировкасын. Бір қорап ашылып, органолептикалық соңғы бақылаудан, ал баска екеуі – фабриканың мұрағатына үлгі ретінде сақталынады. Ол жерде 2 жылға сақталынады – сақтау мерзімі аяқталғанына дейін. Мұрағатүнеміжаңартылады.