«Дом-весы екінші маусым» акцияның екінші ұтыс-ойыны өтті!!!
08 октября 2015 г.

 

 1.    Фролова Елена, Алматы қаласы

2.    Тагиева Светлана, Тараз қаласы

3.    Кудрявцева Юлия, Тараз қаласы

4.    Бурий Галина, Ақсай қаласы

5.    Назаренко  Людмила, Серебрянск қаласы

6.    Мурзагалиева Жаниза, Атырау қаласы

7.    Дузелбаев Берик, Шымкент қаласы

8.    Амиргазина Сания, Павлодар қаласы

9.    Сагымбаева Гульнура, Өскемен қаласы

10.  Акылов Болат, Астана қаласы

11.  Куковякина Татьяна, Қостанай қаласы

12.  Юмабаев Оразгали, Орал қаласы

13.  Костюкова Татьяна, Тараз қаласы

14.  Мясникова Алена, Қостанай қаласы

15.  Баянова Кумис, Павлодар қаласы

16.  Искакова  Аякоз, Орал қаласы

17.  Таскалиев Адиль, Атырау қаласы

18.  Какляев Анатолий, Орал қаласы

19.  Смагул Диана, Алматы қаласы

20.  Аманжолов  Талгат, Сарыағаш қаласы

 

 ҚҰТТЫҚТАЙМЫЗ!

 

 Жеңімпаздар туралы толық ақпаратты www.assamtea.kz сайтында біліңіз.

 Facebookтегі парақшамызға қосылыңыз https://www.facebook.com/profile.php?id=100009474726955

 

Осы сайт ақпаратын қолдану алдында
келісім-шартпен танысуыңызды сұраймыз
Сайт жасалымы - 4Design
ӨНДIРIС
ШЫҒУ
ШАГ 1
Шикізатты жүктеу алдында, тасымалдаушы шайдың үлгісін Tea House зертханасына жедел-пошта арқылы жібереді.
ШАГ 2
Зертхана шай үлгісін органолептикалық қасиетіне және белгіленген стандартына сәйкестігін талдайды. Тек «Tea House» компаниясының титестері мақұлдауынан кейін, жүктелген шайды Алматы қаласы фабрикасына жіберіледі.
ШАГ 3
Шикізат қоймаға келгеннен кейін, жүктеу алдында, мақұлданған үлгілермен салыстыру үшін, одан тағы да үлгі алынады. Егер бұл үлгі мақұлданбаса, контейнер тасымалдаушының есебі арқылы қайтып жіберіледі.
ШАГ 4
Шикізатты өндіріске жіберу алдында, қоймада құртылмағанын анықтау үшін, қайтып зертхананың талдаудауынан өтеді.
ШАГ 5
Шикізат соңғы тазалаудан өтеді: магниттік барабаннан тағы бір рет өтіп, елек және сору (түйіршіктің немесе жапырақтың тасымалдауы барысында пайда болынған шаңды сору).
ШАГ 6
Шикізат тазалаудан өткеннен кейін купаждық мұнараға жіберіледі. Шикізатты сол жерде арластыруға болады.
ШАГ 7
Купаждық мұнарадан шикізат бөлшеткеп өлшелінеді: біріншіден оны герметикалық полипропиленді металданған пакетке қаптайды, содан кейін қорапқа қаптайды. Әрі қарай қорап сыртынан полипропиленді үзіп шешілетін кесіндісі бар пленкамен оралынады. Осы жұмыстын бақылауында тұратын қаптаушы шайдың бөлшектеп өлшелінгенін және қапталу сапасын тексеріп, қайталама гофротара қорапқа қаптайды.
ШАГ 8
Әрбіртауарпартиясынан 3 үлгісін зертханаға жазғызып алынады, сол жерде дайын өнімді тексереді: қораптын сапасын, маркировкасын. Бір қорап ашылып, органолептикалық соңғы бақылаудан, ал баска екеуі – фабриканың мұрағатына үлгі ретінде сақталынады. Ол жерде 2 жылға сақталынады – сақтау мерзімі аяқталғанына дейін. Мұрағатүнеміжаңартылады.