«Дом-весы екінші маусым» акцияның үшінші ұтыс-ойыны өтті!!!
16 октября 2015 г.

 1.    Сейтқазы Олжас, Қарағанды қаласы

2.    Рахимжанова Карлыгаш, Павлодар қаласы

3.    Рау Галина, Павлодар қаласы

4.    Утегенова Сулушаш, Петропавл қаласы

5.    Татубекова Жанар, Семей қаласы

6.    Манабаев  Ердаулет, Шымкент қаласы

7.    Назырбаев Дамир, Өскемен қаласы

8.    Скидан Александр, Павлодар қаласы

9.    Бекмагамбетова Гулшат, Атырау қаласы

10.  Оразбаева Турсын, Қарағанды қаласы

11.  Ермаганбетов Мейрамбек, Атырау қаласы

12.  Муханова Майра, Атырау қаласы

13.  Альжапарова Раушан, Астана қаласы

14.  Меньшикова Юлия, Павлодар қаласы

15.  Айнабек Мадина, Алматы қаласы

16.  Алдажуманова Гульнар, Қарағанды қаласы

17.  Бирюков Геннадий, Тараз қаласы

18.  Жекенева Татьяна, Өскемен қаласы

19.Жандина Надежда, Атырау қаласы

20. Кирилова Александра, Қостанай қаласы

 

 ҚҰТТЫҚТАЙМЫЗ!

 

   Жеңімпаздар туралы толық ақпаратты www.assamtea.kz сайтында біліңіз.

   Facebookтегі парақшамызға қосылыңыз https://www.facebook.com/profile.php?id=100009474726955

 

Осы сайт ақпаратын қолдану алдында
келісім-шартпен танысуыңызды сұраймыз
Сайт жасалымы - 4Design
ӨНДIРIС
ШЫҒУ
ШАГ 1
Шикізатты жүктеу алдында, тасымалдаушы шайдың үлгісін Tea House зертханасына жедел-пошта арқылы жібереді.
ШАГ 2
Зертхана шай үлгісін органолептикалық қасиетіне және белгіленген стандартына сәйкестігін талдайды. Тек «Tea House» компаниясының титестері мақұлдауынан кейін, жүктелген шайды Алматы қаласы фабрикасына жіберіледі.
ШАГ 3
Шикізат қоймаға келгеннен кейін, жүктеу алдында, мақұлданған үлгілермен салыстыру үшін, одан тағы да үлгі алынады. Егер бұл үлгі мақұлданбаса, контейнер тасымалдаушының есебі арқылы қайтып жіберіледі.
ШАГ 4
Шикізатты өндіріске жіберу алдында, қоймада құртылмағанын анықтау үшін, қайтып зертхананың талдаудауынан өтеді.
ШАГ 5
Шикізат соңғы тазалаудан өтеді: магниттік барабаннан тағы бір рет өтіп, елек және сору (түйіршіктің немесе жапырақтың тасымалдауы барысында пайда болынған шаңды сору).
ШАГ 6
Шикізат тазалаудан өткеннен кейін купаждық мұнараға жіберіледі. Шикізатты сол жерде арластыруға болады.
ШАГ 7
Купаждық мұнарадан шикізат бөлшеткеп өлшелінеді: біріншіден оны герметикалық полипропиленді металданған пакетке қаптайды, содан кейін қорапқа қаптайды. Әрі қарай қорап сыртынан полипропиленді үзіп шешілетін кесіндісі бар пленкамен оралынады. Осы жұмыстын бақылауында тұратын қаптаушы шайдың бөлшектеп өлшелінгенін және қапталу сапасын тексеріп, қайталама гофротара қорапқа қаптайды.
ШАГ 8
Әрбіртауарпартиясынан 3 үлгісін зертханаға жазғызып алынады, сол жерде дайын өнімді тексереді: қораптын сапасын, маркировкасын. Бір қорап ашылып, органолептикалық соңғы бақылаудан, ал баска екеуі – фабриканың мұрағатына үлгі ретінде сақталынады. Ол жерде 2 жылға сақталынады – сақтау мерзімі аяқталғанына дейін. Мұрағатүнеміжаңартылады.