«Дом-весы екінші маусым» акцияның төртінші ұтыс-ойыны өтті!!!
21 октября 2015 г.

 

 

1.    Филатова  Ирина, Қостанай қаласы

2.    Пушкарева Светлана, Петропавл қаласы

3.    Жанар  Бекбаева, Қостанай қаласы

4.    Магзимова Камиля, Шымкент қаласы

5.    Иванова Oльга, Қараганды қаласы

6.    Арынова Динара, Алматы қаласы

7.    Мубаракова Гульжанат, Өскемен қаласы

8.    Ялова Галина, Орал қаласы

9.    Мыңжасарқызы  Әсел, Астана қаласы

10. Приймак Олег, Петропавл қаласы

11. Сахова Салтанат, Шымкент қаласы

12. Кондратьева Марина, Степногорск қаласы

13. Хамзинов Данияр, Астана қаласы

14. Михейкина Любовь, Петропавл қаласы

15. Борис Татьяна, Риддер қаласы

16. Актаев Муратбек, Сарыағаш қаласы

17. Уразгалиева Актоты, Атырау қаласы

18. Алиева Амина, Алматы қаласы

19. Фасиев Талгат, Астана қаласы

20.  Ляззат  Жексембаева, Семей қаласы

 

   ҚҰТТЫҚТАЙМЫЗ!

 

   Жеңімпаздар туралы толық ақпаратты www.assamtea.kz сайтында біліңіз.

   Facebookтегі парақшамызға қосылыңыз https://www.facebook.com/profile.php?id=100009474726955

 

 

Осы сайт ақпаратын қолдану алдында
келісім-шартпен танысуыңызды сұраймыз
Сайт жасалымы - 4Design
ӨНДIРIС
ШЫҒУ
ШАГ 1
Шикізатты жүктеу алдында, тасымалдаушы шайдың үлгісін Tea House зертханасына жедел-пошта арқылы жібереді.
ШАГ 2
Зертхана шай үлгісін органолептикалық қасиетіне және белгіленген стандартына сәйкестігін талдайды. Тек «Tea House» компаниясының титестері мақұлдауынан кейін, жүктелген шайды Алматы қаласы фабрикасына жіберіледі.
ШАГ 3
Шикізат қоймаға келгеннен кейін, жүктеу алдында, мақұлданған үлгілермен салыстыру үшін, одан тағы да үлгі алынады. Егер бұл үлгі мақұлданбаса, контейнер тасымалдаушының есебі арқылы қайтып жіберіледі.
ШАГ 4
Шикізатты өндіріске жіберу алдында, қоймада құртылмағанын анықтау үшін, қайтып зертхананың талдаудауынан өтеді.
ШАГ 5
Шикізат соңғы тазалаудан өтеді: магниттік барабаннан тағы бір рет өтіп, елек және сору (түйіршіктің немесе жапырақтың тасымалдауы барысында пайда болынған шаңды сору).
ШАГ 6
Шикізат тазалаудан өткеннен кейін купаждық мұнараға жіберіледі. Шикізатты сол жерде арластыруға болады.
ШАГ 7
Купаждық мұнарадан шикізат бөлшеткеп өлшелінеді: біріншіден оны герметикалық полипропиленді металданған пакетке қаптайды, содан кейін қорапқа қаптайды. Әрі қарай қорап сыртынан полипропиленді үзіп шешілетін кесіндісі бар пленкамен оралынады. Осы жұмыстын бақылауында тұратын қаптаушы шайдың бөлшектеп өлшелінгенін және қапталу сапасын тексеріп, қайталама гофротара қорапқа қаптайды.
ШАГ 8
Әрбіртауарпартиясынан 3 үлгісін зертханаға жазғызып алынады, сол жерде дайын өнімді тексереді: қораптын сапасын, маркировкасын. Бір қорап ашылып, органолептикалық соңғы бақылаудан, ал баска екеуі – фабриканың мұрағатына үлгі ретінде сақталынады. Ол жерде 2 жылға сақталынады – сақтау мерзімі аяқталғанына дейін. Мұрағатүнеміжаңартылады.