«Ассам шай» сауда маркасынан «Әлпештейтін шай 2013 жыл» акциясы.
03 декабря 2013 г.

Акция шарттары:

Акцияға қатысу үшін: 1. бірегей кодты табу керек. 2. Кодты тіркеу мүмкіндіктері: а) 3505 нөміріне  SMS жіберу «аты  жіберу «код бос орын аты бос орын жөні ­бос орын туылған мерзімі» (мысалға  «ХХХХ ХХХХ ХХХХ Абай Мусин»). б) www.assamtea.kz сайт арқылы. с)шұғыл байланыс арқылы.
Жүлде қоры: әрбір 10-шы қатысушы ұялы телефон балансына 200 теңге алады. Сонымен қатар, 12 ұтыс-ойын өткізілді, әрбір ойында әлпештейтін техниканы алуға арналған 100 сертификат 10 000 теңгеге және 10 сертификат 50 000 теңгеге ұтысқа салынды.
Өткізілген ұтыс-ойындыр нәтижелерінде 10 000 теңгелік сертифкаттар 1200 адам ұтты, 50 000 теңгелік сертификаттарды 1000 адам ұтты.
 
Құттықтаймыз!!!
 
Осы сайт ақпаратын қолдану алдында
келісім-шартпен танысуыңызды сұраймыз
Сайт жасалымы - 4Design
ӨНДIРIС
ШЫҒУ
ШАГ 1
Шикізатты жүктеу алдында, тасымалдаушы шайдың үлгісін Tea House зертханасына жедел-пошта арқылы жібереді.
ШАГ 2
Зертхана шай үлгісін органолептикалық қасиетіне және белгіленген стандартына сәйкестігін талдайды. Тек «Tea House» компаниясының титестері мақұлдауынан кейін, жүктелген шайды Алматы қаласы фабрикасына жіберіледі.
ШАГ 3
Шикізат қоймаға келгеннен кейін, жүктеу алдында, мақұлданған үлгілермен салыстыру үшін, одан тағы да үлгі алынады. Егер бұл үлгі мақұлданбаса, контейнер тасымалдаушының есебі арқылы қайтып жіберіледі.
ШАГ 4
Шикізатты өндіріске жіберу алдында, қоймада құртылмағанын анықтау үшін, қайтып зертхананың талдаудауынан өтеді.
ШАГ 5
Шикізат соңғы тазалаудан өтеді: магниттік барабаннан тағы бір рет өтіп, елек және сору (түйіршіктің немесе жапырақтың тасымалдауы барысында пайда болынған шаңды сору).
ШАГ 6
Шикізат тазалаудан өткеннен кейін купаждық мұнараға жіберіледі. Шикізатты сол жерде арластыруға болады.
ШАГ 7
Купаждық мұнарадан шикізат бөлшеткеп өлшелінеді: біріншіден оны герметикалық полипропиленді металданған пакетке қаптайды, содан кейін қорапқа қаптайды. Әрі қарай қорап сыртынан полипропиленді үзіп шешілетін кесіндісі бар пленкамен оралынады. Осы жұмыстын бақылауында тұратын қаптаушы шайдың бөлшектеп өлшелінгенін және қапталу сапасын тексеріп, қайталама гофротара қорапқа қаптайды.
ШАГ 8
Әрбіртауарпартиясынан 3 үлгісін зертханаға жазғызып алынады, сол жерде дайын өнімді тексереді: қораптын сапасын, маркировкасын. Бір қорап ашылып, органолептикалық соңғы бақылаудан, ал баска екеуі – фабриканың мұрағатына үлгі ретінде сақталынады. Ол жерде 2 жылға сақталынады – сақтау мерзімі аяқталғанына дейін. Мұрағатүнеміжаңартылады.