Ассам/Simba TBs Өйткені шай көбейді
01 октября 2010 г.

2010 жылғы 01 қазаннан бастап бүкіл Қазақстан бойынша «Tea House» ЖШС «Асссам шай» және «Simba» сауда маркаларының қалталы шайларына «керік» үлгісінде науқан ұйымдастырылды.

Науөткізу кезеңіне «Классикалық Ассам», «Кешкі Ассам», «Ассам көк шайы», «Simba» және «Simba Evening» қосымша қалталар малынған қалталы шайлар шектеулі партиямен шығарылады.

Әдетте сыйымдылығы 25 екі грамдық қалталы шайдың әрбір қаптамасына қосымша сондай 3 қалта шай салынады (салмағы 50 грамнан 56 грамға артады) және 100 екі грамдық қалталы шайға 2 грамдық 12 қосымша тегін қалта (салмағы 200 грамнан 224 грамға артты) салынған. Осылайша, әрбір науқанға арналған шай қаптамасында сатыпм алушыларға қосымша 12% шай салынған.

Қаптама науқанға арнайылап жасалған – қаптама көлемі үлкейтілді, қаптама көлеміне сәйкес «+3 қалташа тегін» және «+12 қалташа тегін» ақпараты бар қызыл жолақ пайда болды.

Шай елдің барлық дүкен сөрелерінде қазан айының басында пайда болады.

Науқан постерлермен және «КТК» республикалық арнасында, кабелдік теледидар «НТВ», «Еуразия» арналарында жарнамамен сүйемелденеді.

Шай көбейді!!!

Осы сайт ақпаратын қолдану алдында
келісім-шартпен танысуыңызды сұраймыз
Сайт жасалымы - 4Design
ӨНДIРIС
ШЫҒУ
ШАГ 1
Шикізатты жүктеу алдында, тасымалдаушы шайдың үлгісін Tea House зертханасына жедел-пошта арқылы жібереді.
ШАГ 2
Зертхана шай үлгісін органолептикалық қасиетіне және белгіленген стандартына сәйкестігін талдайды. Тек «Tea House» компаниясының титестері мақұлдауынан кейін, жүктелген шайды Алматы қаласы фабрикасына жіберіледі.
ШАГ 3
Шикізат қоймаға келгеннен кейін, жүктеу алдында, мақұлданған үлгілермен салыстыру үшін, одан тағы да үлгі алынады. Егер бұл үлгі мақұлданбаса, контейнер тасымалдаушының есебі арқылы қайтып жіберіледі.
ШАГ 4
Шикізатты өндіріске жіберу алдында, қоймада құртылмағанын анықтау үшін, қайтып зертхананың талдаудауынан өтеді.
ШАГ 5
Шикізат соңғы тазалаудан өтеді: магниттік барабаннан тағы бір рет өтіп, елек және сору (түйіршіктің немесе жапырақтың тасымалдауы барысында пайда болынған шаңды сору).
ШАГ 6
Шикізат тазалаудан өткеннен кейін купаждық мұнараға жіберіледі. Шикізатты сол жерде арластыруға болады.
ШАГ 7
Купаждық мұнарадан шикізат бөлшеткеп өлшелінеді: біріншіден оны герметикалық полипропиленді металданған пакетке қаптайды, содан кейін қорапқа қаптайды. Әрі қарай қорап сыртынан полипропиленді үзіп шешілетін кесіндісі бар пленкамен оралынады. Осы жұмыстын бақылауында тұратын қаптаушы шайдың бөлшектеп өлшелінгенін және қапталу сапасын тексеріп, қайталама гофротара қорапқа қаптайды.
ШАГ 8
Әрбіртауарпартиясынан 3 үлгісін зертханаға жазғызып алынады, сол жерде дайын өнімді тексереді: қораптын сапасын, маркировкасын. Бір қорап ашылып, органолептикалық соңғы бақылаудан, ал баска екеуі – фабриканың мұрағатына үлгі ретінде сақталынады. Ол жерде 2 жылға сақталынады – сақтау мерзімі аяқталғанына дейін. Мұрағатүнеміжаңартылады.